Mor Manel Comas als 67 anys

El popular entrenador de bàsquet conegut com 'El Sheriff' va dirigir al Mollet Sedimar la temporada 1979-1980.

Manel Comas (Barcelona, 1945) ha mort avui als 67 anys víctima d'un càncer de pulmó que patía des de finals del 2011. Conegut pel seu caràcter i bigoti com 'El Sheriff', Comas va començar la seva etapa com a entrenador professional al Mollet Sedimar la temporada 1979/1980. El tècnic va aconseguir l'objectiu de la permanència amb un dels pressupostos més baixos de la Lliga. També va dirigir el Cacaolat Granollers durant quatre temporades, després d'haver convertit al Joventut Badalona en un dels millors conjunts de l'Estat.


'El Sheriff' ha estat un dels entrenadors més brillants del bàsquet català i estatal. Comas ha aconseguit 392 victòries, fet que li converteix en el segon tècnic amb més triomfs del bàsquet espanyol, només per darrere de Aito García Reneses. L'ACB ha comunicat que es guardarà un minut de silenci abans del cinquè partit del 'playoff' final de la Lliga Endesa que es disputa dimecres a Madrid.


L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha adreçat una carta al fill de Manel Comas, Oriol Comas, en la qual lamenta la pèrdua d’aquest gran entrenador de bàsquet i l’acompanya en el seu dol.

Edicions locals