José Manuel Romero i Pol Flores, dos reforços de luxe per al Mollet

L'entrenador Claudio Festa es mostra molt satisfet amb els fitxatges que ha realitzat el club.

El primer equip del CF Mollet UE va anunciar ahir dos fitxatges més per la propera temporada. Es tracta de José Manuel Romero (Cerdanyola, Primera Catalana) i Pol Flores (Mataró, Segona Catalana). Tots tos jugadors van signar dilluns la seva vinculació amb l'entitat a les oficines del Germans Gonzalvo.


Pol Flores (Mollet, 21 anys) arriba procedent del Mataró de Segona Catalana, tot i que abans havia jugat dues temporades al Sant Cristòbal de Primera Catalana. "L'any passat vaig decidir fer un pes enrere a Segona Catalana per tenir minuts, em va sortir bé i ara vinc al Mollet per intentar guanyar-me el lloc. Magrat tot, sóc conscient de que Asier Cabaleiro és un gran porter", assegurava Fiol, que torna al CF Mollet UE després d'haver-se format a les categories inferiors del club.

Tot plegat, l’entrenador del primer equip, Claudio Festa, considera que disposa d’una “plantilla molt competitiva” tot i que encara falten “reforçar algunes posicions com el migcentre o el lateral”. Pel que fa al president del club, Feliu Tura, agraeix “l’esforç del cos tècnic amb Claudio Festa al capdavant” per tal d’oferir a l’aficionat del Germans Gonzalvo “la plantilla més competitiva, que en alguns trams del curs anterior ens va mancar més competitivat".

Edicions locals