Incendi a la masia de Can Flequer

Diumenge es va produir un petit incendi a la masia de Can Flequer que va ser extingit en 15 minuts.

Diumenge a la tarda (18 h) es va produir un incendi a la masia de Can Flequer que va afectar a una de les 15 sales de les que disposa la masia. L’actuació dels bombers, segons informen els Bombers i l’Ajuntament de la ciutat “ha estat molt controlada en tot moment” i en 15 minuts ja es va extingir el foc, tot i que es va seguir remullant la masia unes hores més per evitar possibles rebrots de l’incendi. Probablement, l’incendi pot haver estat causat per un petard.

L’informe dels tècnics municipals que aquest dilluns han inspeccionat la masia conclou que no s’han vist afectats els murs que aguanten l’estructura i només s’han ennegrit les parets de l’estança on es va declarar l’incendi. Per aquest motiu, segons ha explicat la regidora de Gestió Urbanística, Mireia Dionisio, l’Ajuntament no preveu grans actuacions, més enllà del que ja tenia previst per enguany en el Projecte de Consolidació Estructural de les Masies.

A més, davant la proximitat de les revetlles i la proliferació de petards, es taparà amb material no inflamable el finestró accessible a la masia, ara tapiat amb fusta.

Edicions locals