Zafiro Tours, reserva ara el teu viatge

Av. Caldes de Montbui, 25 – Tel. 93 579 25 05Zafiro Tours
és una agencia de viatges instal•lada al barri de Can Borrell de la nostra ciutat i que porta quasi 10 anys donant servei a la ciutadania. A Zafiro Tours organitzen qualsevol tipus de viatges i fan un estudi a mesura per oferir exactament allò que el client necessita a un preu molt assequible.

Entre moltes d’altres tipologies de viatges, Zafiro Tours ofereix Viatges a Mesura a capitals europees, itineraris pels Estats Units, llargues distàncies.... tot personalitzant els indrets que es volen visitar i el tipus de ruta que es vol fer.

Una tipologia de viatges que cada vegada està més demandada són els Creuers per a Singles, on es realitza un viatge amb vaixell per diferents itineraris durant tot l’estiu. També, aquests viatges disposen de preus especials més econòmics durant el mes de juliol.

En la Ruleta Costa Daurada el visitant escull una zona, en aquest cap entre Salou i La Pineda, i s’assigna un hotel de la zona des de 54 euros per persona i nit amb règim de pensió complerta. L’oferta és vàlida per, com a mínim, 5 nit i inclou l’estada gratuïta d’un nen de fins a 11 anys. També, l’agència disposa de Ruletes a altres indrets com la Costa Mediterrània, la Costa de la Llum o Benidorm.

Ves Zafiro Tours i realitza ara la teva reserva, l’agència sorteja un creuer entre totes les persones que facin la seva reserva durant el mes de juny.


Edicions locals