La Tomate Magique, la pizza al forn de pedra

Ronda Can Fàbregas nº 18, local 3 - Tel. 93 579 41 22


La pizzeria La Tomate Magique porta 14 anys oferint les seves millors pizzes a tots el molletans, innovant dia a dia amb noves combinacions i oferint ofertes als seus clients per mantenir la seva fidelitat en els moments difícils. La Tomate Magique cuina per tu pizzes exquisides i molt saludables. Ara que arriba la revetlla oblida’t de cuinar i gaudeix. Reserva la teva pizza individual i per grups i informa’t de les ofertes.

El secret d’unes pizzes tan singulars comença amb l’elaboració de la seva massa, que cal deixar reposar perquè fermenti i agafi una mica més de gust. Després s’estira i es trien els ingredients de base. Un cop guarnida el forn de pedra de La Tomate Magique fa la resta. “Els forns de pedra són ideals per a les pizzes de massa fina”, explica en Denis, propietari de l’establiment i amb una experiència de més de 25 anys en el molt de la restauració.

A Tomate Magique disposen de més de 50 pizzes de varietats diferents perquè tothom pugui trobar l’àpat perfecte. També, per als paladars més selectes, es poden elaborar totes les seves pizzes amb farina integral d'espelta feta ecològicament a Gallecs. També, cada dijous o divendres (variable segons la setmana) elaboren per encàrrec pa d’espelta artesanal i disposen de tartaletes de moltes varietats per poder gaudir també de les postres. També tenen trufes gelades i gelats Farggi.

Edicions locals