El nou CB Mollet comença a prendre forma

La junta directiva s’ha mogut ràpid al mercat i ha anunciat diversos fitxatges.

El CB Mollet va anunciar fa unes setmanes que renunciava a jugar a Lliga EBA. La diretiva del club va prendre aquesta decisió per motius econòmics i per donar més protagonisme als jugadors formats a la pedrera. "Era complicat mantenir a dos equips sèniors en dues categories tan altes, així que hem optat per tenir un únic cojunt a Copa Catalunya format majoritàriament per jugador de la casa", afirma el president del CB Mollet, Carlos Nuéz. La renúncia a la plaça a Lliga EBA suposa un estalvi aproximat de 35.000 euros per a l'entitat, quantitat que desitnarà a potenciar els equips base del club per formar a jugadors que puguin donar el salt al primer equip en un futur.


D'altra banda, el CB Mollet ha contractat a l'ACB Mario Fernández com a director tècnic de tots els equips inferiors del club. "Estem convençuts que amb l'arribada del Mario donem  un salt de qualitat important perquè és un persona molt vàlida i amb uns amplis coneixements sobre el bàsquet".


Àlex Coma, el capità de la nau


En la parcel•la esportiva, el club ha confirmat que Àlex Coma seguirà sent l'entrenador de l'equip sènior a Copa Catalunya. La gran novetat de cara a la propera temporada és el fitxatge de l'exjugador del Mollet Roger Dam, que torna a la disciplina molletana després de jugar al Sant Cugat durant un any i mig. A més, el club també s'ha reforçat amb l'escolta molletà Iván Costa i l'ala-pívot Adrià Tort, ambdós procedents del CB Roser. L'últim en arribar ha estat Josele Piñero, un jugador amb experiència que arriba procedent del Santfeliuenc de Lliga EBA. A més, Albert Griso, jugador del sènior A del conjunt molletà, també continuarà a la plantilla. A banda de les noves incorporacions, també continuaran Alberto Ferrer, Pau Reina, Marc Rabassó, Jaume Viñallonga i Gerard Bas. 


En el capítol de baixes destaca la marxa d'Albert Masllorens, un jugador molt vinculat a Mollet que jugava als dos conjunts sènior i entrenava a un equip de base. Malgrat tot, Masllorens ha decidir canviar d'aires i tornar a Girona. Tampoc seguirà al club Pau García, que marxa a l'Hospitalet per dirigir a un equip de Preferent.

Edicions locals