CRA’P organitza xerrades a La Marineta

‘Artworks & landmarks’, el seminari internacional organitzat per CRA’P estarà present durant el juliol a Mollet.

Durant el mes de juliol dues xerrades que formen part del seminari de recerca pràctica i teòrica ‘Artworks & landmarks’ estaran presents al Centre Cultural La Marineta.

La primera xerrada, que tindrà lloc el proper dijous 4 de juliol a les 19.30 h, anirà a carrer de Toni Serra, membre fundador de l’’Arxiu Objecte Vídeo No Identificat’, que presentarà el seu projecte. Els arxius del seu observatori mostren “una crítica de la cultura i la societat contemporànies utilitzant diferents estratègies: vídeo art, documental independent, arqueologia dels mass media”.

La segona xerrada anirà a càrrec de l’actriu i psicòloga libanesa Lamia Abi Azar. Dimecres 24 de juliol, a les 18.30 h, La Marineta acollirà la xerrada sobre el seu treball al Liban com a membre de Zoukak, un col•lectiu de teatre amb base a Beirut que busca la manera d'aplicar el teatre en diferents àmbits: social, psicològic i educatiu.

El seminari internacional ‘Artworks & landmarks’ proposa una “aproximació a les pràctiques interdisciplinàries de l’art contemporani amb la finalitat de trencar les seves demarcacions mitjançant l’estudi dels contextos culturals on es produeix, en comptes de les pròpies disciplines que el conformen”.

Edicions locals