Antonio Baños presenta el seu llibre al Jardí del Casal

Dimarts a les 19.30 h, l’autor de llibre ‘La rebel·lió catalana’ visitarà el jardí del Casal Cultural per presentar el seu llibre i debatre amb els assistents.

El Jardí del Casal Cultural acollirà dimarts la presentació del llibre ‘La rebel·lió catalana’ de l’autor Antonio Baños, que es va publicar per la diada de Sant Jordi. El llibre fa un anàlisi del moviment popular que va sorgir entorn l’11 de setembre de 2012 i que lluita per una República independent.

Durant l’acte, els assistents podran degustar una cervesa de Mollet i, després de la presentació, debatre sobre la independència de Catalunya amb tots els presents, sigui quina sigui la seva posició envers el tema.

L’autor es defineix de la següent manera: “sóc un català dels de tota la vida. És a dir, amb els quatre avis de fora. Mai, ni un quart d’hora, he estat nacionalista. Sóc d’aquells a qui les pàtries perdudes i llunyanes els fan més mandra que les futures i possibles. Sóc dels que creu que la rebel·lió catalana ha de ser completa i ha de portar-nos a reconstruir tots els discursos i totes les realitats”.

Edicions locals