Ràdio Mollet inaugura programació d'estiu

L'emissora municipal (96.3 de la FM) ofereix des de dilluns passat, i fins el proper 22 de setembre, una nova programació pels mesos d'estiu.

Com a novetats d'enguany s'emetran els programes 'Viatjants', 'Partitura de bojos', 'Mystical' i un espai de cuina. També, Ràdio Mollet aplegarà en la seva programació d'estiu programes de producció aliena a l'emissora com 'Pagesos de ciutat' i 'Para que no me olvides'. Durant el mes d'agost, tot coincidint amb la Festa Major, l'emissora municipal oferirà una programació en directe, a peu de carrer, des de les 18 fins les 20 h. 

L’emissora municipal recupera de nou aquesta temporada l’espai de música chillout, 'Zona Oasi', i el programa d’havaneres, 'A cau d’orella'. També es mantenen en antena programes com ara 'Plaça de 9', 'El cafè de la Queta', 'Con buena Onda', 'Cómplices' i 'Cine Sótano'. El magazine matinal 'Posa’t les piles' acabarà la temporada el 26 de juliol

'Viatjants'

'Viatjants' intenta defugir del típic programa de destinacions turístiques per parlar del viatge com a filosofia de vida, de manera de fer i entendre la vida. Viatjants estarà conduït pel periodista, Nofre Pasqual, amb l’assessorament de la molletana, Carme Bosch, qui havia estat al capdavant d’una agència de viatges a la ciutat. El programa s’emetrà els dimarts a les 8 del vespre, i els diumenges a 2/4 de 7 de la tarda, en redifusió.
 
'Partitura de bojos' 

'Partitura de bojos' és un recorregut a través de la història de la música clàssica i la seva interrelació amb la música rock. El responsable del programa és l’Isidre Oller. Partitura de bojos es podrà escoltar els dijous entre les 8 i les 9 del vespre, amb redifusió els diumenges a les 7 de la tarda.

'Mystical'

També s’incorpora el programa 'Mystical', en què cada setmana s’abordarà un tipus de música diferent: des de la música jamaicana, dancehall i reggae, fins a variants més electròniques com el dubstep i el drum’n’bass. Mystical sonarà al 96.3 de la FM el divendres a les 8 del vespre i el dissabte a la mateixa hora.

Espai de cuina

L’espai de cuina, que presentarà el periodista Nofre Pasqual, es farà els dimecres de dos quarts d’una a l’una del migdia. Aquest espai recupera les entrevistes realitzades a restauradors de la ciutat i emeses durant la temporada al magazine matinal Posa’t les piles. A més comptarà amb la participació de la mestra de cuina, Montse Tàpia.
 

Edicions locals