Ester Safont s’acomiada dels seus companys i de la ciutadania

Durant el ple la regidora socialista feia efectiva la seva renuncia a l’acta de regidoria per tornar a exercir la seva professió de mestre.

Dimarts Ester Safont, després de 10 anys treballant a l’Ajuntament de Mollet, renunciava a l’acte de regidoria amb un discurs molt emotiu on agraïa el suport de tota la gent que ha estat al seu costat. “Vull mostrar el meu agraïment a les persones que institucionalment i políticament han confiat en mi i m’han ofert la possibilitat de servir a la ciutat”, explicava Safont.

També, tot i reconèixer que sempre ha preservat la seva vida privada, ha volgut fer menció al suport rebut per la seva família i, sobretot, a la seva filla a la que s’adreçava explicant que “vas néixer un dia que tocava ple i la política i els teus primers anys de vida s’han donat la mà. Tu has estat la meva llum, la meva font d’inspiració i la raó per voler fer un món millor”.

La, fins ara, regidora explicava que “he culminat una etapa de 10 anys al servei de la ciutat, un període de temps més que suficient pels que creiem que els càrrecs polítics són temporals”.
Ara, Ester Safont tornarà a l’escola on exercia de mestre de llengües explicant que “aquesta vocació no m’ha abandonat mai sinó que m’ha ajudat a desenvolupar la meva responsabilitat política”.

Tots els membres de l’oposició han reconegut la bona feina que Safont ha realitzat destacant elements com la “bona dialèctica”, “les ganes de treballar”, “la predisposició en solucionar problemes”, “el to conciliador per voler construir i no destruir”i “la passió i la convicció en afrontar els projectes”. Tambél’han definit com “una persona de valors i no pas de retòrica”.


Edicions locals