Mollet estudiarà en quina situació es troben els infants de la ciutat respecte a l’alimentació

ICV-EUiA presenta, durant el ple del mes de juny, una moció per posar en funcionament mecanismes que permetin conèixer el tipus d’alimentació dels infants del municipi.

El ple municipal aprova per unanimitat la moció d’ICV-EUiA on es demana que “es posin tots els mecanismes a l’abast per a tenir un coneixement real i precís sobre l’alimentació dels infants a la nostra ciutat, amb especial atenció durant el període de vacances, d’aquells infants en una situació més vulnerable”. La portaveu del grup municipal, Marina Escribano, alertava que “les beques menjador es suprimeixen durant l’estiu i, tot i que hi ha entitats que donen suport als col·lectius més desfavorits, cal conèixer la situació de la ciutat per saber com actuar”.
El portaveu d’Ara Mollet-ERC, Oriol López, també donava suport a la moció preventiva i aprofitava l’ocasió per “felicitar a les entitats socials i als Serveis Socials de l’Ajuntament per ser conscients de la situació de risc”.  


ICV-EUiA critica que “les ajudes de part de la Generali-tat han disminuït de manera important, provocant encara més dificultats en les famílies, fent que la demanda d'ajuts no minvi, sinó que augmenti”. Oscar Fernández, membre del Partit Popular, apuntava que “la Generalitat hauria d’actuar més ràpid, amb més contundència i sortir del somni independentista per tornar a la realitat”. 


El portaveu de CiU, Feliu Guillaumes, contestava a Fernández dient que “no entenc que té a veure la independència amb el tema a tractar, l’únic que se m’acudeix és que si fóssim independents no estaríem parlant d’això. La moció simplement és una mesura preventiva per a una ciutat que no té aquest problema però que vol estar informada per si cal prevenir-lo”.

Edicions locals