L’escola bressol Sol i Lluna celebra el seu Festival

Carrer Gallecs, 20 – Tel. 93 570 15 15 – solillunasolilluna.com

La Llar d’infants Sol i Lluna, el passat dissabte 15 de Juny, va celebrar, com cada any, el seu Festival al Mercat Vell amb les actuacions dels nens i nenes de la llar, des dels nadons fins als més grans. Els infants van realitzar balls infantils i moderns i , a més, els més grans, el grup dels lleons, es van acomiadar amb la cançó de ‘L’hora dels adéus’, fent un acte molt emotiu de graduació i oferint un ball sorpresa final a les famílies.

Els petits anaven tots vestits iguals, amb unes samarretes que van pintar a la llar amb les seves educadores. Al finalitzar de l’acte van oferir un petit aperitiu als familiars que hi van assistir.
El proper curs la Llar Sol i Lluna celebra el seu 15è aniversari i ofereix una increïble baixada de preus amb motiu de l’actual crisis  i un augment de serveis pels curs vinent entre els quals hi inclouen els idiomes d’anglès, francès i xinés, natació i tallers amb les famílies.

Aquest mes de juliol ofereix un ventall d’activitats pels infants i un curset intensiu de natació pels més grans. El centre té la preinscripció oberta pel curs 2013-2014. Visita’ls i informa’t.Edicions locals