Restaurant Eva, 40 anys d’experiència

Avinguda Gaudí, 62 – Tels. 93 593 21 16El Restaurant Eva, situat al barri de Can Pantiquet, ofereix els seus millors plats des de fa més de 40 anys i passant per dues generacions de cuiners. El local disposa de dos salon interiors (un amb capacitat de 110 persones i un altre independent, amb capacitat de 45 persones, amb sortida directe al carrer) on poder celebrar tot tipus d’esdeveniments i d’una terrassa per poder estar a la fresca amb la família i els amics.

La seva cuina es caracteritza per ser una cuina casolana que tracta molt bé les carns a la brasa i les racions o tapes. Per exemple, l’entrecot de vedella de Girona de 650 grams, el bacallà a la crema amb espinacs, la llonza de Girona, i tot tipus de carns a la brasa.

També, al Restaurant Eva ofereixen amanides tèbies com la d’espàrrecs verds amb pernil ibèric o la de formatge de cabra fos amb fruits secs. Cal no oblidar la gran varietat de tapes de les que disposen i les torrades a la brasa a base de pa de coca.

Al migdia, Restaurant Eva ofereix un menú amb ingredients de qualitat i a un preu molt assequible (8’50 euros) amb entrant, primer, segon, postres i beguda.

El Restaurant Eva està obert de dilluns a dissabte des de les 7 del matí fins a les 11 del vespre i els diumenges des de les 8 del matí fins a les 6 de la tarda.

Edicions locals