Els socialistes creuen que Monràs està sent assetjat

El PSC acusa a ICV-EUiA i a altres moviments propers de liderar una “campanya injusta i contínua d’assetjament personal envers els nostres principals càrrecs electes municipals”.

El partit socialista responsabilitza a ICV-EUiA i als moviments propers als grup municipal d’assetjar al seu responsable principal, l’alcalde de Mollet. “Josep Monràs està sent objecte d’una campanya focalitzada i molt injusta de persecució contínua de la seva persona i del seu entorn familiar, per part d’un grup minoritari de la ciutat i alendat per algunes forces polítiques” expliquen els socialistes.

El PSC de Mollet denuncia els “atacs personals, l’assetjament als domicilis particulars i la utilització d’imatges grotesques en les seves publicacions, allunyades de la discussió i del rol que ha de tenir la política ben entesa” per part d’ICV.EUiA. Així, els socialistes defineixen aquesta situació “d’oportunisme populista que només busca rèdits electorals a través de les pitjors maneres possibles”.


Finalment, demanen “recuperar els acords pel treball conjunt dels grups municipals signats al començament de legislatura per centrar-nos exclusivament en generar ocupació i fer front a la situació de crisi”.

Edicions locals