Sopar de germanor per celebrar la Festa Major del barri Pau Casals a Canovelles

Un centenar de persones van celebrar, dissabte 29 de juny, la Festa Major del barri amb un sopar de germanor a l’aire lliure.

Diversos veïns i veïnes del barri van ser els encarregats d’organitzar el pica pica per gairebé un centenar de persones, que van gaudir d’un agradable sopar a la fresca a la plaça Pau Casals. La festa major del barri, que enguany coincideix amb els 20 anys de l’associació de veïns i el Casal Cívic de Canovelles, va concentrar les activitats en un sol dia i va començar a les cinc de la tarda amb els dos inflables infantils i el circuit de cars per als nens i nenes del barri. Després de la tarda de jocs i per agafar forces, els petits van gaudir d’un berenar a càrrec de l’associació de veïns.

De cara al vespre, quan ja tot era a punt, gairebé 100 persones van trobar-se a la plaça per celebrar el gran sopar de germanor un pica-pica amb beguda, gelat i cafè. Havent sopat, els assistents van gaudir de la música i el ball fins gairebé les dues de la matinada gràcies al ball de fi de festa a la plaça, així com d’una traca final, que va acomiadar la celebració fins l’any que ve, donant la benvinguda definitiva als dies d’estiu i les vacances!

Edicions locals