Dani Barrientos presenta el seu segon disc

Diumenge el jove cantautor molletà presentarà, a la Sala Fiveller, el seu segon disc titulat ‘Somos Marionetas’.

La Sala Fiveller acollirà diumenge, a partir de les 19 hores, la presentació del segon disc del cantautor de 22 anys Dani Barrientos. L’acte acollirà, a més del concert i la signatura de discs per part del músic, animació infantil, una degustació, una exposició, un recapte d’aliments per a Càritas Mollet i una xerrada de l’Associació de Discapacitats Físics i Sensorials de Mollet i Comarca (ADIMO).

El seu segon disc, tal com indica Barrientos, compta amb “moltes col•laboracions i patrocinadors de Mollet”. L’estil que el caracteritza és el pop-rock alternatiu amb pinzellades de funky, swing, reggae, ska, balada, rock, rumba, melòdic i rock’n’roll.

La primera de les activitats programades per a la presentació del disc, que començarà a les 19 hores, serà pels més menuts de la casa i anirà a càrrec de ‘Risi Animacions’. Seguidament, i fins les 21 hores, hora d’inici del concert, es podrà participar en les altres activitats. A partir de les 22.30 hores, hora prevista per finalitzar el concert, Barrientos vendrà i signarà els seus discos per a tots els assistents.

Edicions locals