“Cal aglutinar les forces d’esquerra i els moviments ciutadans per afrontar les següents eleccions”

A mitja legislatura, el grup municipal d’ICV-EUiA fa balanç de la feina feta i planteja “sumar esforços per donar respostes a la gent” a causa del “malestar ciutadà” i el rol “poc combatiu de l’alcalde i el govern municipal”.

El grup municipal d’ICV-EUiA planteja la necessitat de “trencar els esquemes, ja que s’ha produït un canvi d’escenari i s’han de canviar les maneres de fer”. En aquest sentit treballen per “aglutinar forces d’esquerra i moviments ciutadans” per combatre la “poca creativitat i la gestió continuista del govern municipal”.

La portaveu del grup municipal, Marina Escribano, explicava que “no volem fer fora a ningú, sinó que es produeixi un canvi basat en quelcom molt horitzontal, sense participacions dirigides”.  També, explicava que “tot i que existeixen molts punts de vista diferents, tots coincidim en un front”.

ICV-EUiA criticava al govern local per no ser autocrític i “fer responsable sempre a l’Estat i la Generalitat” i recomanava fer un “exercici sa de democràcia”. En aquest sentit explicaven que el PSC “prefereix tranquil·litat i no avançar” i CiU “assumeix un paper secundari sense destacar ni desgastar-se”.

El grup municipal feia crítica d’algunes de les accions del govern municipal com l’aparcament de la plaça Joan Miró, l’actitud poc combativa en temes d’educació, la poca transparència i el mínim debat sobre Vallès Visió i la potenciació de l’economia a través de les sancions, entre d’altres temes.

ICV-EUiA posava en valor la seva tasca amb propostes com el Pla d’Ocupació i Dinamització Econòmica, la introducció del concepte de Tarifació Social, el cooperativisme, 13 mocions presentades, i 12 més en camí.

Edicions locals