Antonio López renuncia al seu càrrec com a regidor

Després de 15 anys a l’oposició el regidor d’ICV-EUiA deixa el seu càrrec. La renúncia es farà oficial durant el ple municipal del mes de juliol.

Dimarts, el regidor d’ICV-EUiA presentava oficialment la seva renúncia, que es farà efectiva durant el proper ple municipal. López afirmava que “aquesta decisió ja estava presa des de l’inici perquè cal fer un relleu tranquil i ordenat”. “És bo i necessari que hi hagi canvis perquè ningú és imprescindible”. El regidor, que només s’ha presentat una vegada com a cap de llista, afirmava sentir “un gust amarg per no poder aplicar el nostre programa” però es mostrava content d’haver participat “en dos grans èxits de la ciutat: la protecció del territori de Gallecs i la construcció del nou Hospital”. També, López afirma que “no em desvinculo de la política, tinc un compromís per tota la vida amb la classe treballadors i també es pot fer política fora de la institució”.

El nou regidor d’ICV-EUiA serà el número 5 en la llista, Gabriel Espinosa, una persona que “no comença des de 0, sinó que porta dos anys treballant al nostre costat”.

Edicions locals