Instalrapid Vallès, S.L. instal·lacions, reparacions i manteniments

c. Dos de Maig, 37 – Tels. 93 570 09 06 i 607 94 66 98


Instalrapid Vallès, S.L. és un comerç dedicat al servei de les telecomunicacions que porta 32 anys instal·lat a la nostra ciutat. Des del gener d’aquest any  han canviat d’ubicació i ara els pots trobar al costat del parc de les Pruneres, al carrer Dos de Maig numero 37.

A Instalrapid Vallès, S.L. ofereixen serveis d’antena, televisió i satèl·lit, porters automàtics per a la llar, videoporters, circuits tancats de televisió, sistemes de seguretat i control d’accessos per poder tenir una casa segura, ben equipada i amb bons serveis. A Instalrapid Vallès, S.L.  trobaràs una gran diversitat de productes de les millors marques i és una empresa acreditada per la Generalitat de Catalunya, per la Secretaria de l’Estat de Telecomunicacions i per la Societat de la Informació.

A Instalrapid Vallès. S.L. estan preparats per la adaptació de las  antenes col·lectives al nou Dividendo Digital.

A Instalrapid  Vallès, S.L. realitzen ofertes i promocions constantment, tant per a particulars, com per a empreses i com per a comunitats de veïns. Actualment, alguns dels productes que estan en promoció son els porters i videoporters, el Kit Camping EVO , especial per autocaravanes i caravanes (Kit de parabòlica i receptor FTE Max Combo, TDT i SAT, compatible amb targeta CANAL+) i el Receptor ENGEL (receptor de TV satèl·lit HD amb connexió Wifi).


Edicions locals