Recepció a equips del CF Mollet UE pels seus èxits

Dimecres passat la Sala de Plens va acollir la recepció als equips de les categories infantil, cadet i benjamí del CF Mollet UE, els quals han obtingut uns èxits històrics en la darrers temporada.


L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, rebia més d’un centenar de jugadors del CF Mollet UE amb l’objectiu de felicitar-los per la gran temporada que han tancat, en la qual 5 equips d’infantils han pujat de categoria. L’infantil A i B han pujat a Preferent, l’Infantil C i D a Primera, el Cadet B a Preferent i el Benjamí E a 2a divisió.

De fet, el vicepresident del club, Jordi Candela, recordava que en aquesta temporada el club no ha registrat cap descens de categoria i, en canvi, un total d’11 equips han ascendit.
L’alcalde recordava als nois que formen part de la història de la ciutat i de la història del CF Mollet UE: “És un fet històric en els gairebé 100 anys que té el club”, deia en referència a l’ascens de categoria dels equips infantils. El president del club, Feliu Tura, definia com “un fet bestial” que aquests 5 equips de categories infantils hagin ascendit.

Edicions locals