El PSC titlla a ICV-EUiA de “poc estable”

Els socialistes afirmen que “el símptoma d’esgotament polític és la poca estabilitat d'un grup municipal i canviar els dos caps de llista d’una coalició”.

El PSC de Mollet critica les valoracions d’ICV-EUiA, a mitja legislatura, i afirma que el grup municipal “és el millor exemple d’esgotament del model polític amb el canvi dels dos caps de llista de la coalició electoral, als quatre mesos i a mig mandat”.

El PSC critica a ICV-EUiA per “no assumir processos de canvi oberts que serveixin per explicar el conjunt d’errades fetes durant molts anys que han dificultat l’avanç de la ciutat al no aportar res pel present i projectar un futur que mai arriba”. Les causes d’això, segons els socialistes són “segurament, la poca comunicació real entre les dues formacions”.

Els socialistes creuen que ICV-EUiA “tanca els ulls al present i la seva nova iniciativa és recuperar el vell front contra els socialistes”.

Per últim, el PSC lamenta que “vulguin donar lliçons formacions que ara optin per seguir mantenint atacs personals, assetjaments als domicilis particulars i la utilització d’imatges grotesques a les seves publicacions, allunyades de la discussió i del rol que ha de tenir la política ben entesa”.

Edicions locals