El CF Mollet UE destina 250.000 euros a la propera temporada

L’Assemblea Ordinària anual que realitza el CF Mollet UE va servir per aprovar els comptes de la temporada passada i el pressupost d’enguany.

La temporada 2012-13 es va tancar amb un superàvit de 5.663,25 €. Per aquest curs 2013-14, la previsió pressupostària és de 250.700 €, un 4% més que l’any anterior. I és que aquest any, degut a l’augment de sol·licituds d’inscripcions, el CF Mollet UE augmenta la seva base amb nous equips: un juvenil (C), un cadet (D), un infantil (F) i dos equips més de futbol-7 (un aleví i un benjamí).

Els números de l’entitat es van aprovar sense cap vot en contra. L’Assemblea va valorar haver assolit enguany set campionats de lliga, una situació en el futbol base que és considerada per l’Assemblea com “la millor en la història del club amb categories excellents en totes les edats”.
L’assemblea va ser més crítica amb el paper que ha fet el primer equip, tot i que al final s’ha mantingut folgadament la categoria de Primera Catalana. La voluntat de socis i directiva, evidentment, passa perquè aquesta temporada l’equip insígnia del club millori, tant en el joc com en els resultats.

Edicions locals