Els alumnes del curs “Hoteleria i Turisme, iniciació a la cuina” organitzen un esmorzar de forquilla i ganivet

Els alumes del curs d’ ”Hoteleria i Turisme, iniciació a la cuina”, organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental en el marc del projecte “Joves per l’Ocupació”, conviden a les empreses que participen en el programa a un esmorzar de forquilla i gani

L’esmorzar, planificat, organitzat i elaborat en la seva totalitat pel grup d’alumnes, que també s’ocuparan del servei de sala, se servirà a partir de les 12 hores al Centre de Formació G2M de Montmeló (carrer Nou 34 de Montmeló) i comptarà amb la presència del president del Consell Comarcal, José Orive; l’alcalde Montmeló, Antoni Guil; el conseller comarcal de Promoció Econòmica, Pere Rodriguez; i del cuiner i gastrònom Pep Salsetes.

En concret, els representants d’empreses que participen en el programa i assistents a l’esmorzar degustaran diversos plats entre els quals destaca un vellut de tomàquet amb tàrtar de seitó, una coca de recapte, un fricandó de vedella amb moixernons, un rotllet de gall amb salsa d’ametlla i un brownie (a l’arxiu adjunt es pot consultar el menú degustació).

Des del Consell Comarcal, amb l’organització d’aquest acte, es vol fer un reconeixement als 20 joves alumnes que han participat en el programa i donar a conèixer, al món de la restauració, quins són els coneixements i pràctiques adquirides durant les 350 hores que ha durat la formació.

Edicions locals