El Museu Abelló projectarà el curtmetratge Grieta en la Oscuridad, del director molletà Xavier G. Rull

El proper dijous 18 de juliol, el Museu Abelló projectarà el curtmetratge del jove molletà Xavier G. Rull, que conté escenes gravades a la ciutat i al mateix museu.

L’acte començarà a les 9 del vespre al Museu Abelló amb una visita guiada a l’exposició Vestigis del modernisme. Interioritats quotidianes. A continuació es farà la preestrena del curtmetratge. L’estrena oficial a Mollet tindrà lloc el proper mes de gener, en el marc de la Festa Major de Sant Vicenç.

Grieta en la Oscuridad és el títol d’aquest curtmetratge escrit per Maria Costa Rocher i produït per Noctambule Cinema. En el repartiment hi ha figures del món cinematogràfic molt conegudes com Ferran Rañé, Jordi Cadellans i Roger Berruezo. El curtmetratge és un thriller d’uns vint minuts de durada, rodat en cinematografia digital. El guió gira al voltant d’un escriptor (Roger Berruezo) que, després de triomfar, visita el seu mentor (Ferran Rañé) a casa seva on hi trobarà un personatge sinistre.

El passat mes d’abril de l’any 2012 l’equip de gravació del jove cineasta molletà va estar a Mollet uns dies gravant escenes per diferents llocs de la ciutat, entre ells la Casa Museu Abelló i la Marineta.

Cal dir que el curtmetratge compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Edicions locals