David Gómez guanya el Critèrium del Vallès

El ciclista del Club Ciclista Mollet va imposar-se en la 33à edició de la prova ciclista, superant en un ajustat esprint final als seus cinc companys de fuga.


Decidit a que el triomf no marxés de la ciutat, David Gómez no va desistir en l’intent de ser el guanyador del Critèrium Junior del Vallès. El ciclista del club local no va poder vèncer en solitari, tot i haver-ho provat. El seu intent d’escapada no va arribar a bon port i a falta de menys de deu quilòmetres va haver de veure com els seus perseguidors l’atrapaven. Però lluny de desmoralitzar-se, Gómez va saber temperar els ànims i deixar el pes de la fuga als corredors de l’Oscense, que eren majoria. Encarant l’Avinguda Llibertat, on estava situada l’arc que marcava el final de la cursa, el molletà va saber agafar la roda bona per finalment imposar-se en un renyit esprint a Francesc Espuny. Alejandro Yuste va completar el podi.

L’altre gran triomfador del Critèrium del Vallès – Gran Premi Diputació de Barcelona va ser un altre dels integrant del Yocodatrans, l’equip ciclista de Mollet del Vallès. Joaquim Pereira va haver de pujar al podi en fins a tres ocasions. Malgrat haver arribat a dos minuts i mig del vencedor final, Pereira va endur-se la classificació de la muntanya, la de les metes volants i la combinada. L’últim del guardons va correspondre a l’Oscense, classificat com a millor equip de la prova.

Edicions locals