Èxit de participació en el IV Open Comarcal de Billar Americà

Quim Reyes va ser el vencedor de la categoria comarcal. Entre els participants populars es va imposar Raúl Serrán.

En la seva quarta edició, l’Open Comarcal de billar americà de Mollet s’ha consolidat com un dels grans esdeveniments d’aquest esport a tota Catalunya. Un total de 126 billaristes han participat enguany. L’Open, que va dur-se a terme al Mercat Vell de la ciutat, va tenir lloc el passat cap de setmana, encetant-se divendres i finalitzant diumenge.

En la categoria comarcal el guanyador va ser Quim Reyes. Natural de Vilafranca de Penedès, Reyes és campió del món per equips. En la final va superar per un contundent 6-1 a José Castillo, campió estatal. En la segona de les categories, els molletans van aconseguir notables resultats. El guanyador va ser Raúl Serrán, de Piera. El finalista i sots-campió va ser el molletà Joan Muñoz. El tercer i el quart també són naturals de Mollet: Paco Sánchez i Shakir Tito.

La Federació Catalana de Billar també va voler formar part d’aquest quart Open Comarcal de Billar Americà atorgant els premis a la millor dona i al millor jugador novell. El primer se’l va endur la molletana Vero Gil i el segon, Manu Flores.

Edicions locals