Dilluns Antonio López deixava oficialment l’Ajuntament

Tot i renunciar al seu càrrec López assegurava no desvincular-se ni de la política ni de la ciutat: “el meu compromís durarà tota la vida”.

El regidor del grup municipal d’ICV-EUiA, Antonio López, renuncia al seu càrrec a l’Ajuntament de Mollet després de 15 anys treballant a l’oposició. “Porto 15 anys a l’Ajuntament i és temps suficient com per fer un relleu tranquil i ordenat. Cal que es produeixin rotacions als càrrecs i altres persones també han de tenir l’honor de poder-se dedicar a la ciutadania i a aquesta institució” explicava el fins ara regidor, Antonio López, durant el seu discurs de comiat.

El portaveu d’Ara Mollet-ERC, Oriol López definia al seu company de l’oposició com “una persona amb forta personalitat, de fermes conviccions i amb una humanitat que cal reconèixer.  La portaveu popular, Susana Calvo, explicava que “tot i les diferències polítiques l’Antonio és un company que es trobarà a faltar”. Feliu Guillaumes, el portaveu de CiU, afirmava discrepar amb López, políticament, en tot però li desitjava “molta sort i felicitat en l’àmbit personal” i assegurava que López “és una persona que arriba al cor de la gent”. El primer tinent d’alcalde, Josep Garzón, li desitjava, tot i les discrepàncies polítiques, “molt bona sort en el seu futur personal de part de tots els socialistes”.

De la seva banda, la seva companya i portaveu del seu grup municipal, Marina Escribano, argumentava que “tot i perdre un gran company sabem que l’Antonio seguirà fent política des d’allà on sigui: institució, plataformes, moviments veïnals...”. Com a característiques de López destacava el “compromís, la dedicació, el diàleg, la fermesa i la passió amb la que lluita per canviar el món”.

Edicions locals