Uns 180 alumnes d’EMFO ja han començat les pràctiques d’empresa

Més de la meitat dels alumnes de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) ja han començat les pràctiques, durant aquest curs, en empreses.

Aquest any, 4 programes atorgats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i gestionats per EMFO contemplen que els seus alumnes participants realitzin pràctiques en empresa. Aquests programes són el de ‘Formació Ocupacional en els seus 6 itineraris formatius’, ‘Suma’t per a joves’, ‘Forma’t i Insereix’ i el ‘Programa per l’ocupació de persones aturades de llarga durada’. 


En conjunt són més de 300 persones que estan realitzant o que han realitzat la formació i que es troben en procés de pràctiques en empresa.

Actualment, més de la meitat dels alumnes, quasi 180 persones, han començat ja el procés d’acollida en una empresa del territori i de la comarca del barcelonès. D’aquests, prop de 80 ja ha finalitzat aquest procés de formació i d’acompanyament per part de l’empresa que els ha permès complementar la formació teòrica en una especialitat concreta

Edicions locals