L’alcalde reconeix l’esforç dels alumnes més destacats en la Selectivitat

David Lozano, Irene Benito, Irene Oterino i Alícia Morales han estat els molletans que han obtingut la nota més alta a les PAU.

Josep Monràs, acompanyat per la regidora d’Educació, Alícia Domínguez, i el regidor de Joventut, Josep Ramon Bertolín, ha rebut els alumnes molletans que han superat amb millor nota les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) dels centres de secundària de la ciutat.

David Lozano, de l’Institut Mollet ha estat l’alumne amb la nota més alta de la ciutat (9,79) i estudiarà Enginyeria Informàtica a la UAB. Irene Benito, de l’Institut Gallecs, amb un 8,75 podrà accedir a Medicina a la UAB, tot i que encara no té decidit per quins especialitat es decantarà. La tercera nota més alta de Mollet ha estat un 8,35 i correspon a Irene Oterino de l’Escola Sant Gervasi, que estudiarà Infermeria, també a la UAB. L’Alícia Morales, de l’Institut Vicenç Plantada ha obtingut un 8,2 i estudiarà la doble titulació de Matemàtiques i Enginyeria Informàtica a la UB.

Amb aquesta recepció, l’Ajuntament de Mollet fa un reconeixement explícit a l’esforç d’aquests joves que han aconseguit la màxima nota a les proves de la Selectivitat, fet que els ajudarà a cursar els estudis superiors que desitgin. Durant la recepció, l’alcalde els ha felicitat en nom de la ciutat i els ha animat a continuar estudiant amb constància perquè assoleixin més fàcilment un bon futur professional.

L’alcalde ha lliurat un obsequi a tots els alumnes, format per un lot de llibres de l’Ajuntament i del Centre d’Estudis Molletans, una samarreta del Menhir molletà, entrades per al Complex Esportiu de Ca n’Arimon i per al Museu Abelló, i un val de compra per a la botiga d’Abacus de Mollet. L’estudiant de l’Escola Sant Gervasi, Irene Oterino, no ha pogut assistir a la recepció pública i ho ha fet unes hores abans, al despatx de l’Alcaldia.

Edicions locals