L’Associació Àmbit B30 treballa per la mobilitat i les infraestructures del territori

La setmana passada el Grup de Treball de Territori (GTT) de l’Associació Àmbit B30 presentava la seva feina davant la Comissió Executiva de l’entitat.


En la reunió celebrada la setmana passada a Martorell, el Grup de Treball de Territori (GTT) exposava les necessitats del territori a la Comissió Executiva amb la finalitat de trobar alternatives per cobrir aquestes necessitats. Tal com expliquen els organitzadors, el “GTT s’ha centrat a detectar les principals necessitats en infraestructures del territori de la B30 amb l’objectiu d’establir un pla d’actuacions en comunicacions i mobilitat encaminat a promoure l’ús del transport públic i la mobilitat en xarxa entre els diferents municipis. Aquesta proposta té en compte l’actual situació de crisi econòmica i planteja actuacions que, amb un cost moderat, puguin tenir efectes multiplicadors a l’eficiència del sistema d’infraestructures del territori”.

Acabada la reunió, la Comissió Executiva ha encarregat al GTT que continuï treballant amb tots els socis de l’Associació per tal de elaborar un document de consens en els propers mesos.

Aquesta ha estat la segona reunió de la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30 des de la constitució de l’entitat, el passat mes de maig. La primera reunió es va celebrar a Mollet el passat 25 de juny, presidida per l’alcalde i president de l’Associació Àmbit B30, Josep Monràs.

La funció de la Comissió és fer els treballs previs i les propostes que posteriorment haurà d’aprovar el Consell General de l’Associació.

Edicions locals