El CF Mollet UE dissenya la pretemporada

L’equip disputarà un total de vuit partits en un mes. El dia 29 de juliol donarà el tret de sortida del nou curs, amb l’inici dels entrenaments.

El primer equip del Mollet ja té del tot establert el full de ruta a seguir per arribar en el millor punt de forma possible al principi de temporada. Els futbolistes estan citats el proper dia 29 de juliol al camp del Germans Gonzalvo per encetar els entrenaments. El primer partit preparatori no trigarà molt en arribar. Només cinc dies després (el 4 d’agost a les 19.30) el conjunt molletà rebrà a l’Europa, de Tercera Divisió.

Els dies 10 i 11 d’agost el Mollet jugarà dos partits. El primer al camp del Cornellà i el segon a casa contra el Sant Cugat. El dia 17, l’equip tornarà a jugar contra un Tercera: el Masnou. I dos dies més tard, el 19 d’agost a les 20 hores, el Vilafranca serà el rival del torneig de Festa Major de Mollet del Vallès.

Després només quedaran ja tres partits abans que comenci la temporada de manera oficial: el 24 d’agost contra el Martinenc, el 26 contra el Ripollet i finalment l’1 de setembre contra el Viladecans a casa.

Edicions locals