Homenatge de ‘El Calderí’ als socis més longeus

Els integrants més antics del club i els socis fundadors van rebre un placa commemorativa. A l’acte hi va ser present el President de la Federació i l’alcalde de la ciutat.


El CT Mollet ‘El Calderí’ va iniciar el passat cap de setmana els actes corresponents a la celebració del 40è aniversari de l’entitat. Per a fer-ho, el club va decidir mirar enrere i enrecordar-se d’aquells que van ser pioners i primers responsables de la creació d’El Calderí. Els socis fundadors i els que porten 40 anys en l’entitat van rebre un diploma commemoratiu, per la seva decisiva aportació en el naixement i el creixement del club.

El primer president del club, Andreu Solà, explicava que resultava utòpic imaginar que ‘El Calderí’ arribaria a ser el que és avui en dia: “Vam ajuntar-nos un grup d’amics per crear una entitat que mai vam pensar que acabaria sent tan gran”. Ell va ser un dels onze socis fundadors. Durant l’acte també va presentar-se la revista oficial del 40è aniversari.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, no hi va voler faltar. “L’entitat està cada vegada més oberta a la ciutadania de Mollet”, va felicitar-se Monràs, qui va rebre la insígnia d’or del club. Un reconeixement que també se li va atorgar al President de la Federació Catalana de Tenis, Joan Navarro. El màxim responsable català del tenis no va escatimar en elogis per l’entitat: “Pocs són els clubs que tenen una història de 40 anys. És un orgull veure que aquest club s’ha convertit en un punt de trobada més enllà de l’esport”.

Edicions locals