Mollet participa a la Diada per la Independència

Una quarantena de cotxes van sortir dissabte de Mollet en direcció a La Garriga on es van reunir amb centenars de persones per realitzar un assaig de cadena humana.

Dissabte la Garriga va celebrar la Diada per la Inde-pendència, un acte promogut per les diferents Assem-blees Nacionals Catalanes territorials. Des de Mollet, una quarantena de cotxes engalanats amb estelades i senyeres van dirigir-se a l’acte passant pel centre de la nostra ciutat per fer-se veure. Un cop els cotxes van arribar a La Garriga els molletans, conjuntament amb totes les altres persones que van assistir a l’acte, van agafar-se de les mans per realitzar una cadena humana que envoltava el casc antic del municipi. Així, més d’un centenar de persones van entrenar-se per realitzar la cadena humana que donarà la volta a Catalunya el proper 11 de setembre. “L’acte va anar molt bé, hi havia un ambient molt maco. Des de Mollet van sortir molts més cotxes dels que esperàvem i estem molt satisfets amb la participació de la gent”, explica el Coordinador de l’Assem-blea Nacional Catalana de Mollet (ANC), Josep Cot.

“A data d’avui ja tenim 8 autobusos plens de gent de la nostra ciutat que vol participar a la cadena humana durant la Diada de Cata-lunya i encara queda molt de temps per seguir-se apuntant”, explica Cot. Així, es mostrava molt satisfet de la implicació de la ciutat. Els molletans interessats poden inscriure’s al Casal Cultural pel matí (des de les 9 fins les 13 hores) i per la tarda (des de les 15 fins les 21 hores).


Edicions locals