Una incidència atura el servei de Rodalies mitja hora

Dilluns a la tarda, entre les 17.30 i les 18.05, una avaria tècnica va provocar que la gran majoria de trens de Rodalies haguessin d'aturar-se. Entre ells, els de les línies que passen per Mollet

Una avaria tècnica al centre de comandament d'Adif a Barcelona va causar que el servei de Rodalies Renfe quedés ahir interromput durant poc més de mitja hora. Degut a la manca de comunicació entre els trens generada per aquesta incidència, Protecció Civil de la Generalitat es va veure obligada a activar en alerta el pla d'actuació de PROCICAT, que serveix per a solucionar emergències en el transport de viatgers per ferrocarril. 


Degut a aquesta falta de comunicació entre les estacions i els trens, Adif va decidir a les 17.30 com a mesura preventiva aturar tots els trens de rodalies, regionals i de mitja distància. Entre ells també els que passen per les dues estacions de Mollet del Vallès: Mollet - Sant Fost (línia 2) i Mollet - Santa Rosa (línia 3). La incidència va aconseguir-se resoldre a les 18.05, que va ser quan tot va tornar a la normalitat i els trens van reiniciar la marxa.

A resultes d'aquest problema, els trens van acumular retards considerables que van provocar que la situació es normalitzés de manera progressiva. Segons s'assegura des de Protecció Civil, la incidència no va causar l'evacuació de cap passatger ni cap altre inconvenient de cap mena. Més tard, Adif va obrir una investigació per determinar les causes d'aquest contratemps.

Edicions locals