Vallès Visió estrenarà el documental 'Draps bruts'

La cadena emetrà dilluns en primícia la pel·lícula, que vol ser una denúncia a les retallades pressupostàries en la sanitat pública dutes a terme en els últims temps

A les 22.30 del proper dilluns (12 d'agost), Vallès Visió emetrà el documental titulat 'Draps bruts', que forma part d'un projecte anomenat 'La salut, el negoci de la vida'. El pla d'acció en qüestió està produït per l'associació Solidaritat i Comunicació (SICOM) i té com a objectiu fer veure als ciutadans els problemes que poden arribar a causar les contínues retallades en la sanitat pública.


El documental, dirigit per Frederic Pahisa i realitzat per How Audiovisual, porta a terme una conscienciada i detinguda anàlisi de la qüestió. Parla de les desigualtats socials, del dret universal a la sanitat, de les privatitzacions i de la corrupció en el sector, centrant la seva mirada i fent especial èmfasi en Catalunya.

Aquest serà el tercer documental de la plataforma SICOM que emet Vallès Visió. El primer va ser 'La plataforma' i el segon 'La salut, el negoci de la vida', que precisament coincideix amb nom amb el projecte de l'associació. 

Edicions locals