L'Endroit guanya la Lliga Molletana de billar americà

Un total de cent jugadors van participar en la 22ena edició del campionat de la ciutat. Marc Pi va ser designat com el millor jugador de la competició

A finals del mes passat va tenir lloc l'edició número 22 de la Lliga Molletana Interlocal de Pool de Billar Americà, organitzada per l'Endroit i l'Associació Molletana de Billar Americà (AMOBA), una entitat de recent creació que aglutina els esforços i interessos de tots els billaristes de la ciutat. La final va tenir lloc al Bar Cristóbal, on s'hi van donar cita un centenar de jugadors dels sis locals de la ciutat.


Per onzena vegada, l'Endroit va ser l'equip vencedor, superant en la final a l'Endroit 3 per un ajustat 136-127. Era la segona ocasió en què la ronda final la disputaven dos equips de l'Endroit. Els integrants del conjunt vencedor eren Said Laoukili, Julio Serrano i Jordi Pasarell. Els finalistes van ser Jowy Casas, Cata Sorín i Néstor Cáceres. En la segona categoria el Central Wagon va superar en la final al La Cabaña per 150-132.

Precisament un jugador del Central Wagon va guanyar el premi a Millor Jugador de la Lliga. En Marc Pi va superar en la final a en Juan Antonio Navarro per 5-1. També un membre del Central Wagon va vèncer en la segona categoria: Kiko Doblas va superar a Italo Rodrigo per 5-2. 

Edicions locals