Les colles donen el tret de sortida a la festa

Dimecres les colles inicien les activitats de la Festa Major d’estiu, tot i que oficialment la festa comença divendres i es perllongarà fins dimarts.

Ja arriba la Festa Major d’estiu de la nostra ciutat amb més d’una vuitantena d’activitats adreçades a tota la ciutadania i organitzades des de l’Ajuntament i les entitats de Mollet. La Gimcana Infantil Morada i el Posa’t Morat Infantil seran les activitats que donaran el tret de sortida als actes organitzats per les colles. Així, a les 18.30 hores el Parc de les Pruneres acollirà als més menuts de la casa per fer gresca i xerinola.

A les 20 hores els Torrats organitzen el Concurs de curts i, seguidament, el Cinema a la fresca al Mercat Vell. 

Per cloure el primer dia d’activitats prèvies a la festa, els Morats han recuperat l’activitat Escuma Golfa, que tindrà lloc a partir de les 23 hores  a la Plaça Pau Casals, just davant de l’Ajuntament de Mollet. L’activitat estarà amenitzada pel Dj Trabubu.

Dijous, les activitats dels morats i dels torrats continuaran amb el Torneig de pàdel torrat, l’Xtremme Chipiron Paintball, la Invocació del Moll Fer, els sopars i les festes de les colles. A partir de les 00.30 hores els Morats iniciaran la seva festa a Els Oms i, a partir de les 01.00 hores els Torrats començaran la disbauxa a el Bubu’s.

Edicions locals