Can Mulà acull La Nit de les Colles

A partir de mitjanit els molletans podrem gaudir del ‘Va parir Tour’ de Ràdio Flaixbac a la nostra ciutat.Un cop finalitzi l’Engrescada de les colles, la primera prova puntuable de Festa Major, el Parc de Can Mulà serà l’escenari de la música jove de la ciutat. Ràdio Flaixbac i els encarregats del ‘Va parir’ seran els protagonistes de la festa de divendres en la que s’espera una alta participació del públic.

Abans de començar la gresca, per la tarda, la colla  dels morats i dels torrats han organitzat activitats infantils per als menuts de la casa com la Pintada de guixos a la Rambla Balmes (17 hores) i Màgia i Circ al parc de les Pruneres (a partir de les 19 hores).

Les colles també han preparat activitats pel públic juvenil com el Tapes Tour de la colla morada, que s’iniciarà a les 18 hores des de la plaça Pau Casals i consta d’un recorregut per 10 bars de la nostra ciutat on menjar i beure.

De la seva banda, els torrats han organitzat el Hip-Hop Sunset Festival, una nova incorporació d’enguany que compta amb dues bandes de hip-hop i exhibicions. El festival tindrà lloc a partir de les 20.30 hores a la plaça Pau Casals.

Edicions locals