Cotxes, camions, garrins i la roba interior: els protagonistes de la jornada

Avui dilluns les colles de Morats i Torrats disputen 4 proves, d'un total de 8 punts, que seran decisives de cara a decidir el guanyador de la festa.

Després de la Revolució amb escuma al parc de les Pruneres (12 hores), l'estirada del cotxe infantil i l'estirada del camió són les primeres proves puntuables que es disputen avui dilluns.  Seguidament els participants a La Garrinada hauran de recórrer un circuit de relleus i llençar al garrí de l'equip contrari dins d'uns piscina plena de fang.  L'última prova de dilluns en la que es juguen 3 punts és la Cursa en roba interior, que tindrà lloc a mitjanit a l'avinguda Llibertat.


També, Ca n'Arimon oferirà una sessió d'aiguagim (18 hores) i una sessió de bany nocturn amb chill out (21 hores) per refrescar-se durant la Festa Major. 


A banda d'aquestes activitats, durant el dia de dilluns també tindrà lloc el Ball de la Gent Gran (19 hores a l'Envelat), la Ballada de sardanes i balls vuitcentises (20 hores a la plaça  Catalunya), el Partit de futbol CF Mollet (20 hores al Camp de futbol Germans Gonzalvo), La Nit Destil•lada amb Dj Joan Creus (21 hores al parc de les Pruneres), el Monòleg Morat (22 hores a la plaça Pau Casals), l'Atuació de l'Esbart Dansaire (22.30 hores a l'Envelat) i el concert d'Hotel Cochambre (00.30 hores al parc de Can Mulà).


Edicions locals