El Ball del Fanalet marca la fi de la Festa Major

Avui dimarts finalitza la Festa Major d'estiu a l'Envelat després de sis dies de gresca.

L'Envelat acollirà a mitjanit l'última de les proves que es disputen entre la colla dels Morats i la colla dels Torrats: el Ball del Fanalet. Així, es decideixen els últims punts de la competició que determinaran quina de les dues colles és la guanyadora d'enguany. L'any passat els vencedors de la festa van ser els Morats, tot i que els Torrats tenien una trajectòria de tres victòries consecutives.  Un cop finalitzi el Ball del Fanalet es farà públic quina ha estat la colla guanyadora.

Com és tradicional, el final de festa també va acompanyat del Concert de Festa Major (18.30 hores a Envelat) i el Ball de fi de festa (23 hores a Envelat) amb l'Orquestra Internacional Maravella i el Castell de focs artificials (22 hores des de la plaça Pau Casals), que aquest any torna a canviar d'ubicació.

Durant el dia d'avui també es disputarà la prova de l'Afartada (18 hores a l'avinguda Llibertat) i altres actes com el Cabaré Paròdia de Circo LOS (19 hores a la Plaça Prat de la Riba), el Mini tennis al carrer (19 hores a l'avinguda Llibertat), la 5a Subhasta de nois torrats (19.30 hores a la plaça Catalunya), la Cita a cegues de la colla Morada (19.30 hores al parc de les Pruneres) i el Concert amb El Sindicato del Riff (00.30 hores al parc de Can Mulà).

Edicions locals