El vuitè Open Popular Molletauto de Tennis Taula ja està a punt

El proper dissabte 14 de setembre tindrà lloc una nova edició del popular torneig, que com cada any estarà organitzat pel Club 2002 Mollet Tennis Taula i patrocinat per Opel Molletauto.


En quinze dies es disputarà la que serà la vuitena edició d’una de les activitats esportives molletanes més reeixides i seguides. L’Open popular Molletauto de Tennis Taula s’encetarà el proper dissabte 14 de setembre, data en què de fet es decidiran també els vencedors de les dues categories de què consta la competició. La fase inicial del torneig s’iniciarà a les 9.30 del matí al gimnàs del Col·legi Escola Princesa Sofia, situat al Carrer Pau Picasso de la ciutat. Per la tarda a partir de les cinc, els partits restants, que seran ja els que serviran per repartir els premis, es jugaran a les instal·lacions de Molletauto a l’Avinguda de Burgos. Serà aquí també on es lliuraran els trofeus als vencedors una vegada finalitzada la competició.


El torneig, organitzat pel Club 2002 Mollet Tennis Taula i patrocinat per Opel Molletauto, constarà de dues categories: Individuals no federats i Categoria Open fins als 14 anys. El patrocinador del certamen, Molletauto, aprofitarà l’ocasió per presentar un nou model de cotxe, l’Opel Mokka. Les inscripcions són del tot gratuïtes; el període per apuntar-se s’enceta dilluns dia 2 de setembre i finalitzarà el dia 13, un dia abans del torneig. La inscripció es pot fer de manera presencial a Mollletauto, trucant per telèfon (93.5704488) o enviant un correu electrònic (emiliobrage @hotmail.com o [email protected]). En qualsevol dels casos cal indicar la categoria en què es vol participar

Edicions locals