La infància és la protagonista de setembre

La Taula de Salut Mental dedica el mes de setembre a la infància dins la campanya ‘Sóc com tu, ets com jo’.

La Taula de Salut Mental dedicarà el mes de setembre a la salut mental en la infància i l’adolescència i la importància de la prevenció. Actualment, els nens o adolescents tenen 4 vegades més de risc d’acudir a les consultes dels professionals de salut mental que qualsevol altra franja d’edat.

Així, el lema de la campanya durant el mes de setembre és ‘Infància i salut mental. Descobreix com sóc’. En aquest sentit, Ràdio Mollet realitzarà un entrevista a la regidora de Salut, Alícia Domínguez, i al membre del Centre de Salut Mental Infanto-Juvenil de l’Hospital Sant Joan de Déu, Jon Izaguirre, per oferir més informació sobre el risc dels infants. L’entrevista s’emetrà el proper dilluns 16 de setembre a Ràdio Mollet (96.3 fm) dins el magazín matinal ‘Posa’t les Piles’ conduït per la periodista Emma Balea.

També, el programa ‘Fem Salut’ i ‘La tertúlia’ tractaran sobre la salut mental infantil en les properes edicions. Així, ‘La tertúlia’ de dimarts 24 de setembre comptarà amb la participació de professionals del CSMIJ, del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP), la directora d’una Escola Bressol i amb pares i mares d’infants.

Dijous 26 de setembre el programa ‘Fem Salut’ tractarà el tema amb el psiquiatre infanto-juvenil i coordinador del Comitè d’Ètica Assistencial de l’Hospital Sant Joan de Déu, Sabel Gabaldon.

Els informatius de Ràdio Mollet i de Vallès Visió també oferiran informacions puntuals sobre aquesta temàtica i les pantalles d’informació dinàmica, situades al parc de les Pruneres, i el web municipal mostraran el cartell de la campanya amb el missatge i la imatge del tema del mes de setembre.

Edicions locals