Noves activitats, cursos i tallers pels molletans més actius

A partir de la segona quinzena de setembre comença el període d’inscripcions a les activitats que l’Ajuntament, conjuntament amb les entitats del municipi, ofereix per a tota la ciutadania.

Amb l’objectiu d’oferir un ampli ventall d’activitats de diversos àmbits, l’Ajuntament de Mollet, conjuntament amb les associacions de la nostra ciutat, posa a la disposició dels molletans més d’una centena de cursos i tallers adreçats a tota la ciutadania. Per consultar l’oferta complerta de les activitats, cursos i tallers que es realitzaran als centres cívics, culturals, esportius i de gent gran cal accedir al web municipal (www.molletvalles.cat) i ) i descarregar-se el diari de cursos, o bé consultar el diari que es pot trobar en els diferents equipaments municipals.

Les inscripcions a les activitats es poden fer per Internet, a través del web municipal, o de manera presencial, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Cal tenir en compte que cada tipologia de curs té assignat un dia en concret per a la inscripció i que l’horari per realitzar-la sempre serà de 15.30 hores a 19 hores. En ambdós casos, si un cop acabades les dates d’inscripció queden places lliures es podran continuar les inscripcions en cada un dels centres on s’ha de fer l’activitat.

El divendres 20 de setembre es faran les inscripcions per a les activitats de dansa i salut que es realitzen als centres cívics i culturals de Mollet. El dilluns 23 de setembre, per a les activitats d’art, noves tecnologies, llengües, cuina, música, teatre, cinema, formació i el programa Obrim finestres en família.

En referència a les activitats per a la gent gran que es desenvoluparan a l’Ateneu Gran i a El Lledoner, les inscripcions comerçaran el dimarts 17 de setembre amb els cursos englobats dins la temàtica ‘Habilitats personals’. El dimecres 18 de setembre, es faran les inscripcions per als cursos de “Noves tecnologies”; i el dijous 19 de setembre, per als cursos de “Expressió i salut” i “Creixement personal”.

També, a partir del dilluns 16 de setembre es podran fer les inscripcions per a les activitats del programa ‘Mou-te!’. En aquest cas, les inscripcions només es poden fer de manera presencial a l’OAC des de les 8 hores fins a les 19 hores. En el cas de les activitats de la Biblioteca Can Mulà, les inscripcions es realitzaran a la mateixa biblioteca la setmana anterior a l’activitat i en el cas del programa ‘Obrim finestres en família’ les inscripcions es faran al Centre Cívic Can Borrell.

Edicions locals