Infants i adolescents retornen dijous a les aules

Dijous 12 de setembre 8.137 nens i nenes molletans començaran el curs escolar entre educació infantil, primària i secundària obligatòria. També, aquest dijous 5 de setembre 252 infants han començat el curs a les escoles bressol.

Dijous comença un nou curs escolar per als infants i adolescents de primària i secundària. En total seran 8.137 els alumnes que iniciaran les classes als centres educatius de la nostra ciutat. L’alumnat està format per 1.832 infants del cicle d’educació infantil, 3.817 d’educació primària i 2.488 d’educació secundària obligatòria.

El nombre de grups de P3 i de 1r d’ESO és igual que el de l’any passat. Així, dijous s’iniciaran les classes amb un total de 24 grups de P3 i un total de 21 grups de 1r d’ESO.

Els més petits, els infants de 0 a 3 anys ja van començar el curs a les escoles bressol municipals el dijous 5 de setembre. Així, les escoles La Filadora, La Xarranca i Els Pinetons acullen un total de 252 infants.
 
D’altra banda, l’Ajuntament ha volgut destacar que s’han realitzat diverses actuacions als centres educatius públics de la ciutat. Un exemple és la reparació de la coberta de l’Escola Montseny, que en l’edifici principal ha estat duta a terme pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, i la del parvulari, que ha estat assumida per l’Ajuntament de Mollet. També s’ha reparat la coberta de l’Institut Aiguaviva i s’està fent la substitució del mur i la porta d’entrada del Centre de Formació d’Adults. L’Ajuntament preveu continuar fent actuacions a llarg d’aquest trimestre.

Edicions locals