Gran rebuda al campió mundial de patinets

Dakota Schuetz ha passat aquesta tarda per Mollet. Primer ha signat autògrafs a la botiga especialitzada Radical360 i més tard ha dut a terme una exhibició a l'skate park de la ciutat

Varies desenes de joves fanàtics del món del patinet han volgut rebre aquesta tarda a Dakota Schuetz, el campió del món de l'especialitat. Des de les 17.30 ha estat signant autògrafs a tots aquells que pacientment esperaven a la cua que s'ha format a les portes de la botiga Radical360, a l'Avinguda Jaume I. Kota -el nick amb què signa i com li agrada ser conegut- estava tan sorprès de l'expectació generada per la seva presència que ha decidit treure el seu mòbil per fotografiar la cua de nois que esperaven per la seva signatura.


Schuetz ja havia visitat Mollet feia un temps. Però la seva estada va ser fugaç. Aquesta vegada, els responsables de la botiga han aprofitat que el campió venia amb més temps per preparar la signatura d'autògrafs i una posterior exhibició que ha tingut lloc a l'skate park de la ciutat. Si en l'ocasió anterior Kota venia de passada, acuitat per una competició que s'estava celebrant als voltants, ara sí que ha pogut dedicar més temps als seus seguidors molletans, aprofitant una gira que està duent a terme per promocionar la seva marca personal de material pels patinets.

Edicions locals