Joieria modernista al Museu Abelló

La ceràmica i el metall seran les protagonistes del taller que el Museu Abelló realitzarà pels molletans durant 4 setmanes.

El Museu Abelló organitza un taller de joieria amb ceràmica i metall, inspirat en les formes i colors del modernisme. L’encarregada de desenvolupar el taller que es realitzarà en quatre sessions diferents és l’artesana ceramista i orfebre Núria Soley. El taller es desenvoluparà els dijous 26 de setembre, 3, 10 i 17 d’octubre des de les 19 hores fins les 21 hores, i està relacionat amb l’exposició ‘Vestigis del modernisme’, que es pot visitar al museu fins al desembre.

L’objectiu del curs és fer una experimentació sobre la interpretació modernista de les formes orgàniques animals i vegetals, i com s’aplicava als oficis d’art i l’arquitectura. L’alumnat treballarà aquesta visió del modernisme mitjançant la creació d’una peça que combinarà tècniques de dos oficis, la ceràmica i la joieria. La peça a treballar serà un penjoll fet de ceràmica i metall.

Les persones interessades poden inscriure’s al Museu Abelló (telèfon 93 544 50 99 o [email protected]). El preu del taller és de 30 euros i inclou el material.


Edicions locals