El CB Mollet es renova per afrontar una nova etapa

L'equip no disputarà la lliga EBA després de cinc campanyes consecutives. Les dificultats econòmiques han obligat al primer equip a tornar a Copa Catalunya, amb una plantilla totalment nova.

Les altes exigències econòmiques de la Federació Espanyola de Bàsquet han deixat el grup que integren catalans i aragonesos a la lliga EBA pràcticament desert de competidors. Només onze equips conformaran aquest grup C. Entre els que han renunciat a la seva plaça està el CB Mollet, qui portava cinc campanyes consecutives integrant la tercera categoria del basquetbol estatal. Conscient de les limitacions actuals de l'entitat, el club molletà va determinar que la millor opció era la de tornar a Copa Catalunya per assegurar la viabilitat del primer equip.


Això ha repercutit de manera evident i directa en la composició de la plantilla pel curs que s'encetarà el cap de setmana vinent. Dels jugadors que conformaven el CB Mollet la passada temporada només continua el pivot i capità Albert Griso. A Griso cal afegir cinc dels homes que formaven el Sènior B, que va salvar la categoria a Copa Catalunya: Pau Reina, Alberto Ferrer, Marc Rabassó, Gerard Bas i Jaume Viñallonga. La directiva ha volgut configurar un equip eminentment molletà, en què la majoria de jugadors siguin naturals de la ciutat. Un requisit que compleixen dues de les incorporacions: Roger Dam, que torna al club després d'haver marxat fa dues temporades, i Ivan Costa, que arriba del Roser. Els altres dos fitxatges són Adrià Tort i Josele Piñero.

En total deu jugadors configuren el ròster del primer equip del CB Mollet. Davant de qualsevol eventualitat, seran els joves del Sènior B (que jugaran enguany a Segona Catalana) qui seran cridats pel cos tècnic per completar l'equip. Un Sènior B que estarà format de manera majoritària per nois que jugaven el curs passat en l'equip Júnior. Àlex Coma serà l'entrenador del primer equip molletà, ajudat per Borja Sanmiguel i Alberto López com a assistents, per Joan Enric Garcia com a delegat i pel fisio Maxi Pérez.   

Edicions locals