L'Ajuntament i el CF Mollet col·laboren per formar joves entrenadors

Ambdues entitats duran a terme el proper 17 de setembre unes jornades en què s'intentarà educar a futurs preparadors de futbol i futbol set.

Per tal d'oferir unes eines bàsiques per saber com començar a educar esportivament a futbolistes de la base, el CF Mollet i l'Ajuntament de la ciutat han decidit organitzar de manera conjunta una jornada de formació dirigida especialment als entrenadors de futbol de categories inferiors. La jornada constarà de dues conferències diferents. En la primera d'elles es centrarà el discurs en el futbol i en la segona, en el futbol set. 


Un especialista en motivació personal, desenvolupament professional i superació esportiva, Javier Calero, serà l'encarregat de comandar les xerrades. En elles s'emfasitzarà la manera en què cal motivar a grups de joves esportistes respectant en tot moment els valors i el joc net. A més de participar-hi molts dels entrenadors actuals del CF Mollet, tothom que vulgui s'hi pot apropar. Per a fer-ho cal enviar un correu electrònic a la secció d'esports de l'Ajuntament abans del dia 16 de setembre.

Edicions locals