Gimnàstica i Jabac, guanyadors del Torneig de la Molletense

El mal temps va impedir que es disputés una de les tres categories previstes. La competició va ser un èxit de públic i tots els clubs van quedar molt satisfets de l'experiència.

La Molletense va celebrar durant el cap de setmana el seu segon torneig de futbol base. Dissabte al matí va disputar-se la categoria pre benjamí, en què la Gimnàstica de Manresa va donar la sorpresa emportant-se el triomf final. En aquesta categoria participava l'Espanyol, que no va passar de la tercera posició final. Per la tarda, en què estava programada la disputa de la categoria benjamí, la pluja i el mal temps van obligar a suspendre la competició fins diumenge.


En el segon dia de competició va jugar-se la categoria aleví. El Jabac va ser el sorprenent vencedor, ja que aquí competia el Barça, que com l'Espanyol va finalitzar el torneig en tercera posició. Els equips de la Molletense van fer un paper digne i el torneig va servir perquè els joves futbolistes de l'entitat molletana gaudissin enfrontant-se als millors equips de Catalunya. El director esportiu del club, Kiko Montoya, assegura que el cap de setmana va ser un èxit a tots els nivells i que tots els clubs convidats van felicitar a l'entitat per l'organització.


Edicions locals