Molletauto es prepara per rebre l'Open de tennis taula

El concessionari serà el lloc on dissabte es durà a terme la fase final de la vuitena edició del torneig que organitza el Club 2002 Mollet Tennis Taula.

La botiga d'Opel a Mollet del Vallès, Molletauto, es convertirà dissabte a la tarda en un improvisat centre esportiu per acollir la fase final de la vuitena edició de l'Open Molletauto de tennis taula. La competició, que està patrocinada per l'establiment de la ciutat, està organitzat pel Club 2002 Mollet Tennis Taula. Durant el matí es celebraran els partits classificatoris. Aquesta primera part del torneig es durà a terme a l'Escola Princesa Sofia.


Però ja des de les 17 hores, Molletauto (al número 71 de l'Avinguda de Burgos) es convertirà en el lloc que servirà per determinar el resultat final de les dues categories de què es composa l'Open, la d'individuals no federats i la categoria open de fins a catorze anys. Serà també al concessionari on, una vegada acabada la competició, es repartiran els trofeus als vencedor. L'ocasió també servirà perquè Molletauto presenti l'Opel Mokka, el nou model de la marca.

Edicions locals